Innstiller alle avganger etter klokken 23

Innlandstrafikk reduserer busstilbudet ytterligere fra og med fredag 27. mars og inntil videre.  I tillegg til redusert tilbud på dagtid, blir alle avganger etter klokken 23 innstilt.

Det er andre gangen i løpet av kort tid Innlandstrafikk reduserer rutetilbudet. Fra og med 18. mars ble skolerutene innstilt inntil videre.

– Vi oppfordrer passasjerene til å benytte Entur reiseplanlegger før de skal ut å reise. Her er ruteinformasjonen oppdatert til enhver tid, sier markedsansvarlig i Innlandstrafikk Stine Fredriksen. 

– Vi har fjernet rutetabellene i pdf-format fra nettsiden vår i denne perioden, slik at de reisende bare får opp hvilke ruter som faktisk går nå, forteller Fredriksen videre.

Ingen påstigning ved fremste dør

Stengt framdør i bussene medfører at du ikke får betalt billetter hos sjåføren eller lest av Innlandskortet ditt.

– Vi oppfordrer derfor alle til å laste ned vår app, Innlandstrafikk Billett. I denne appen kan du kjøpe alle typer billetter, sier seksjonssjef Lars Baukhol i Innlandstrafikk.

Innlandstrafikk har gjort flere tiltak for å begrense smitten av koronaviruset for de som må kjøre kollektivt. Blant annet er framdørene i alle busser stengt, slik at passasjerer må benytte den bakerste inngangen. Inne i bussene er også de fremste seteradene stengt av.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.