Ny hjemmeside for Busmaster

Busmaster er en merkevare Iveco har utviklet for salg av forskjellige karosseri- og innredningsløsninger for Iveco Daily. Busmaster omfatter også frontmotor-chassiset Euromidi.

Iveco har nå lansert en helt ny hjemmeside for Busmaster (www.busmaster.com). Busmaster bygger på et tett samarbeid mellom Iveco og karosserileverandører som produserer karosseriløsninger og innredninger for å tilfredsstille de varierende behov som er i dette bussegmentet. Hjemmesiden presenterer et bredt spekter av minibusser fra Iveco Bus, fra forseggjorte turbusser for fritidsreiser og VIP-transport via by- og intercity-busser til skolebusser med høy passasjerkapasitet.

Hjemmesiden er tilgjengelig på fem språk (engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk) og har enkle søkefunksjoner ved bruk av tre typer kriterier, nemlig bruk (by, intercity, turbuss og skoletransport), passasjerkapasitet og geografisk område.

Bak den nye hjemmesiden ligger det et ønske om at det skal være enkelt for kundene å søke opp karosseriløsninger, samtidig som siden gir en markedsføringsmulighet for karosserileverandørene.

Gjennom kontakt med Iveco har norske kunder fortsatt fortsatt muligheter til andre karosseriløsninger enn de som fremkommer på hjemmesiden for Busmaster.

Halvdan Korsmo

Halvdan Korsmo har vært fagpresse-journalist siden 1970-tallet. Han har vært journalist og redaktør i flere anerkjente norske tidsskrifter. Han har tidligere vært norsk representant i juryene for International Truck of the Year og International Bus & Coach of the Year. Han er nå freelance-journalist i flere fagtidsskrifter, blant annet Buss Magasinet.