Transport & Logistikk 2019 også med buss

26.-28. september 2019: Merk deg denne datoen. Da avholdes Norges desidert største transport- og logistikkmesse noensinne på Norges Varemesse på Lillestrøm. Allerede 10 måneder før dørene åpner nås det nye milepæler.

Nå har både Volvo, Scania, Mercedes-Benz, MAN og Renault bekreftet at de stiller med egne stands på Transport & Logistikk 2019. Disse representerer mer enn 97 prosent av dagens lastebilmarked i Norge. I tilegg stiller Solaris ut med busser.

– Det har vært veldig viktig for oss å få med alle disse merkene for å kunne gi en rikholdig og allsidig messe, forteller markedsdirektør i NLF, Kjell Olafsrud.

Flere hundre utstillere
I tillegg har også de mest betydningsfulle påbyggerleverandørene nå også bekreftet sin deltakelse. I skrivende stund er omtrent halvparten av messearealet nå fullbooket, med alt fra nisjeleverandører og produsenter av spesialutstyr til de aller største aktørene på transportmarkedet. Forvent flere hundre utstillere og mange titalls tusen kvadratmeter med spennende nyheter og innovasjoner.

Et samlingssted for alle
Olafsrud tror også det rikholdige konferanseprogrammet vil bli et bærende element i arrangementet. Med over hundre foredragsholdere innenfor et bredt spekter av interesseområder er dette verdt et besøk i seg selv.

– Dette skal bli et samlingssted ikke bare for alle med interesse for transport og logistikk, men for alle som har sans for teknologi, innovasjon og nytenkning. Jeg tror Transport & Logistikk 2019 vil sette en helt ny standard.

Hva med bussbransjen?
Sist det ble avholdt transportmesse i Lillestrøm var det begrenset med interesse fra bussbransjen. Flere meldte om lite besøk på deres stand og at bussene var utstilt på forskjellig sted i messehallene. Da Bussmagasinet snakket med Scania under Persontrafik 2018 i Stockholm, bekreftet Scania at de vil ha busser utstilt på messen i Lillestrøm neste høst.

Også Solaris vil stille ut på Transport & logistikk 2019.

– Ja, jeg kan bekrefte at vi stiller ut, skriver Sverre Skaar i en sms til Bussmagasinet.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.